distribuitori
Capsule cafea
Please roatate your device
to landscape mode
capsule cafea

Capsule cafea


Capsule cafea Jezabel - contin cafea deja rasnita, dozata, presata si sigilata in hartie de filtru (adecvata pentru uz alimentar).

Argumentam pe baza teoriei, dar si a experientei de foarte multi ani, faptul ca boabele de cafea prajita oxideaza la contactul cu aerul si isi vor schimba calitatile (in special in cazul cafelelor arabice). De aceea, indicam tuturor micilor consumatori de cafea (cu un consum de pana la 3 kg de cafea pe luna), ca pentru a obtine un espresso perfect, sa nu foloseasca cafea boabe, ci capsule de cafea (cialde).

Afla mai multe
Cialde

O cutie contine 200 de capsule cafea.

Avantaje

- Capsule cafea ambalate individual
- Prezenta azotului in ambalaj garanteaza prospetimea cafelei peste 18 luni
- Singura si cea mai sigura solutie in a tine gestiunea perfecta in locatia dvs

Cialde Crema Cialde Gusto Cialde Suave Cialde Pasion

capsule cafea
Diametrul
44 mm
Continutul
de cafea
7,3 g
Monodoze
De ce cafea in capsule? De ce cafea in monodoze? Jezabel Café s-a gandit sa ofere si celor care sunt mici consumatori, posibilitatea de a avea acasa sau la birou un adevarat espresso Italian. Fiecare capsula contine 7 grame de cafea din gama Jezabel, cafea macinata si ambalata in atmosfera controlata. In capsulele si cialdele de cafea Jezebel veti gasi aceeasi calitate premium ca si in cafeaua boabe, aceleasi blenduri Jezabel , dar si cafea fara cofeina. Capsulele noastre EP ( Espresso Point) si cialdele ESP (diametru 44mm) se disting printr-un gust unic, in functie de fiecare blend, incantand cele mai rafinate gusturi. Doar utilizand capsule cafea sau cialde puteti schimba oricand diferitele tipuri de cafea Jezabel, de fiecare data degustarea fiind o noua placere. Aromele mai discrete sau mai intense, delicate sau puternice, in functie de dorintele momentului, va vor fi mult mai usor accesibile gratie versatilitatii capsulelor. Folosind capsulele, veti scapa de uitilizarea ibricului sau filtrului ( fara murdarie, fara spalare, fara zat- doar aruncati capsula utilizata) si veti avea un espresso cremos si aromat , disponibil doar in cafenea. Ambalate individual in atmosfera controlata, capsulele prezinta o garantie a igienei si o protectie totala fata de factorii externi( oxigen, caldura, umiditate). Capsulele pot fi folosite nu numai in sistemul Home-Office, ci si in reteaua Horeca, astfel prin faptul ca veti avea cafeaua portionata, veti avea si un control perfect al gestiunii. In cazul locatiilor cu un consum mic de cafea, recomandam utilizarea de capsule de cafea sau cialde de cafea, intrucat acestea fiind ambalate individual - in azot, vor oferi prospetimea cafelei pe o perioada de 2 ani, utilizarea de cafea boabe reprezentand un dezavantaj, intrucat consumul mic de cafea boabe duce la expunerea la oxigen pe o perioada lunga de timp, astfel cafeaua pierzand din proprietati ( prospetime, cremozitate, corp). Pentru utilizarea capsulelor/cialdelor de cafea sunt necesare espressoare cu ajutorul carora sa puteti prepara un espresso Italian. Avantajul este ca aceste masini au un pret la achizitie mult inferior espressoarelor cu cafea boabe, dar si un cost al intretinerii aproape nul. Jezabel Café va pune la dispozitie posibilitatea de achizitiona astfel de aparate, produse in Italia.