distribuitori
Barista
Office/Home
Coffee2Go / Vending
Please roatate your device
to landscape mode

Espressor Cafea


Un espressor, cunoscut popular si drept expresor cafea (nota: acest termen este incorect) de calitate este secretul bauturii perfecte.

In tot acest proces, cafeaua are o contributie de 25%. Restul tine in preponderenta de aparatura. De aceea punem la dispozitie cele mai avansate si usor de folosit echipamente care va vor garanta calitatea cafelei Jezabel.

Vezi aparatura
Expresor cafea Aura Bar
Aura Bar

Espressor (NU expresor) cafea Aura Bar marca Didiesse – este destinat barurilor mici/bistro-urilor. Robust, dar modern si usor de utilizat, garanteaza calitatea unui adevarat espresso italian.

Expresor cafea Aura Bar Twins
Aura Bar Twins

Espressoarele (popular, desi un termen incorect – expresoarele) de cafea Aura Bar Twins sunt concepute pentru locatii cu consum mai mare de cafea.  Ele sunt simple la utilizare, cu fiabilitate maxima. Sunt ideale pentru cei care doresc sa obtina un espresso italian perfect.

Espressor Frog

Espressor (term. popular, desi incorect, expresor cafea) Frog/ marca Didiesse – mica dumneavoastra bijuterie de la birou sau de acasa, care va va bucura diminetile cu un espresso excelent. Nu va priveaza de spatiu si se adapteaza culorilor din biroul/casa dumneavoastra.

portocaliu
vernil
gri
rosu
verde
visiniu
violet
Expresor cafea Brio 3
BRIO 3 (Necta)

Aparatul BRIO 3 (Necta) are reputatie de invidiat in ce priveste calitatea bauturilor produse. Aparatul are dimensiuni compacte si un design elegant.
Brio 3 pune in valoare calitatea de top a cafelei Jezabel.

Expresor Kikko
Kikko (Necta)

Kikko (Necta) este aparatul preferat in Europa.
Cu o gama larga de bauturi disponibile, KIKKO ofera solutia ideala pentru locatii medii, atunci cand spatiul acestora este limitat. Impreuna cu cafeaua Jezabel , KIKKO ofera un espresso perfect.

Expresor cafea Astro
Astro (Necta)

Cu un design modern, o amprenta mica la sol, ASTRO ofera o gama foarte larga de bauturi calde. Este ideal pentru locatii moderne mari, birouri Open space, companii mari. Aparatul ofera cafelei Jezabel posibilitatea de a-si pune in valoare aromele deosebite in espresso si derivatele lui.